Monday, 22 April 2013

Grateful to you guys.

Assalamualaikum, Hai, Selamat Malam, dan Salam Sejahtera..

Modem rumah saya baru-baru ini kena litar pintas so kemudahan internet terbantut seketika. Saya ini pun terpaksa menumpang wi-fi kedai mamak. Muka panas je mamak tu tengok saya online berjam-jam tapi berjaya saya sejukkan hatinya dengan mengorder roti nan dengan ayam tandoori beserta nescafe 'o' ais 3 gelas.

Apa-apa pun, saya rasa gembira apabila satu hari saya buka blog, followers sudah mencecah 10+ orang. Walaupun ini masih kecil tapi saya amat berterima kasih. Biasa la, baru-baru lagi dengan dunia blog ni. Dah ada 10 orang pun rasa happy. Huhu.

Well, I'll keep blogging, polish my skills, providing you guys with useful information, and much more.



Prendre Soin Pour L'instant.. :D

6 comments:

  1. nescafe o ais 3 gelas?bia betul..hehe...salam kenalan drp akak dan selamat berblogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. T'pakse kak.. Senyum lebar mamak tu.. Terima kasih sbb support.. :D

      Delete
  2. bertatih-tatih dahulu..lama-lama nanti bertambah la follower nye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trimas Murni.. Appreciate your comment.. :D

      Delete