Wednesday, 4 September 2013

Aksi-aksi Bollywood yang 'luar biasa'.

Assalamualaikum, Good Evening, Wanshang Hao, and Salam Sejahtera.

Masing-masing tahu kan betapa 'kuat' nya hero-hero hindustan. Kekuatan, kepantasan dan keperwiraan menjangkaui manusia biasa. Dah macam superhero, just kekurangan costume. Sebut pasal amazing, superhuman strength, justice, and also funny, siapa kenal Rajinikanth, atau baru-baru ini terkenal dengan nama 'Sivaji The Boss'? Kalau tak kenal, jangan panggil diri sendiri kaki hindustan la. Chaitt..

Di sini saya nak tunjuk sedikit footage tentang kekuatan hero-hero ni tadi termasuk la The Legendary Rajinikanth (masa muda) yang mana boleh jadi bahan gelak untuk kita orang biasa yang takde superpower.



Watch the video :


video

"Wahahah! Wei, dah tengok belom? Bagi aku, paling epic punyer scene yang muke terbenam dalam tanah dengan kuda sliding bawah lori. Rajinikanth tu memang dilahirkan camtu."

Phirbi Dilhe Hindustani..

2 comments:

  1. femes dia ni lam dunia hindustan. huhu. tapi minat SRK tu tak leh nak ubah la.
    *done follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Efatin Eman.. Dlu masa kecil, saya minat Salman Khan.. Skunk, just lyn gitu2 je.. SRK mmg xdinafikan, seorang ikon Bollywood. :)

      Terima kasih sbb dtg singgah..

      Delete