Wednesday, 16 October 2013

Superhero Betul-Betul Wujud Atau?

Assalamualaikum, Good Evening, Wanshang Hao and Greetings.

Pernah dengar pasal superhero tak? Mesti pernah kan. Masa zaman kanak-kanak, superhero adalah perkara sinonim dan setiap kanak-kanak ataupun orang dewasa -_-ll mempunyai superhero idola masing-masing. Antara superhero yang terkenal adalah Ironman, Hulk, Spiderman, Superman, Logan The Wolverine (saya minat yang ni), Black Widow (yang ni Bro Komen), dan juga Kluang Man (pun ade?). Itu hanyalah fantasi semata tetapi penemuan yang menakjubkan di China oleh cctv telah membuatkan kita tertanya-tanya, betul ke superhero ini hanyalah fantasi atau mereka betul-betul wujud?

CCTV Footage in China :"Whoa!!!!" -Terkedu tak terkata.

Jangan kata Bro Komen, saya sendiri pun terkedu. Ada yang mengatakan footage itu fake but it seems so real, with every details. Kalau video ini betul, ini adalah penemuan yang sangat besar.

Antara perkara yang dihighlightkan :
- Kejadian itu berlaku tak sampai 1 saat. 
- Kepantasan 'superhero' itu menerjah ke arah penarik beca itu.
- Lingkaran teleportation yang dapat dilihat ditangah-tengah jalan dan juga tempat penarik beca dialihkan.
- Tangan, muka, dan kaki 'superhero' yang menyala-nyala. 
- And again, it seems so real!

Sehebat mana ilmu sains, belum tentu dapat merungkai misteri ini. Terdapat teori ini dari sudut dan pandangan agama tapi saya tak nak ulas dengan lebih lanjut, takut tersalah maklumat. Maklumlah, pasal agama kita tak boleh main sebut sebelum mengkaji secara mendalam dan memastikan bahawa data itu sahih. Tapi video tadi still Wow!

Est Super-heros Existent Vraiment?

0 comments:

Post a Comment