Monday, 28 April 2014

Berapa Lama Agak-Agak?

Assalamualaikum, Good Evening, Xiawu Hao, and Greetings.

Ahhhh.. I guess it's been a while since I wrote my last post in the blog. My my, cepat betul masa berlalu. Pejam celik pejam celik sekarang saya sudah berusia 2* tahun. Haha. Frankly speaking, I'm still in my 20's.

Anyway, apa yang saya buat selama ini? Senyap sunyi tanpa sebarang entri yang berbaur maklumat, gosip, mahupun mencapap tentang diri sendiri? Adakah sudah berkahwin, pergi melancong ke luar negara, balik kampung?

"Aku dah nak muntah duduk bukan main lame lagi tak berupdate blog nye. Baru skunk nampak bayang. Bikin panas je la."

I miss you too Bro. Sebenarnya, dalam tempoh itu, saya sedang mengendalikan projek dan agak sibuk. Dan juga, saya dalam proses tukar kerja. And guess what?

"What?"

Saya sudah pun tukar kerja! Kini saya bekerja dengan syarikat teknologi yang bertempat di Petaling Jaya. Saya terlalu sibuk dengan proses pemindahan barang, pengurusan dokumen dan sebagainya. Juga, mengambil masa untuk membiasakan diri dengan suasana kerja yang baru. It is difficult but you got to do what you got to do. So far okay and I'm still working on it to make it better.


Macam ni la saya. Hehee. (Gambar hiasan semata-mata)

Jadi, bila ada kelapangan, atau task sudah siap atau kalau bos tak pandang, saya akan kemas kini entri saya! Hee~ 


Nouveau Travail, Nouvelle Experience! ;)

0 comments:

Post a Comment