Saturday, 16 April 2016

Hunter X Hunter, Muncul Kembali Setelah 2 Tahun

Assalamualaikum, Good Evening, Wanshang Hao, and Greetings.

Siapa kaki manga atau anime? Belum selesai lagi soalan tu. Siapa followers atau pernah jadi followers manga/anime Hunter X Hunter?

Kenapa ada 'pernah jadi followers'? Sebab cerita Hunter X Hunter ni dah lama tak update. Berstatus hiatus selama 2 tahun jadi, ramai followers cerita ni jadi fed up dan malas nak tunggu.

Apa-apa pun, Hunter X Hunter baru sahaja update chapter terbarunya semalam Chapter 350 : The Princes. Nak baca, boleh click icon mangareader di atas page saya atau click 'link' yang disediakan di bawah gambar, akan terus dibawa ke chapter terbaru Hunter X Hunter.



Harap-harap akan diupdate berterusan setiap minggu. Jangan ni update satu chapter, lepas tu hiatus lagi untuk 2 tahun. Aku pun tak ikut dah lepas tu.


Hunter X Hunter, vraiment une histoire interessante. Vous devriez jeter un coup d'oeil. :D

0 comments:

Post a Comment